Portada Festes del Carrer de la Riera i Adjacents 2024
Actuació del grup de folk Els Elements, al maig de 2021
Explicació a davant dels Trinitaris, en la caminada organitzada conjuntament amb l'AV de la Calla, al 2020

Aquest setmana arriben les Festes!, amb l’especial efemèride dels 30 anys dels nostres gegants i el pregó per part de Joan Lluís Bozzo. Del 22 al 31 de maig us esperen tota una colla d’activitats ben variades, que tindran lloc a la Cooperativa Can MAGI, a la plaça d’Antoni Gaudí i a la de Pompeu Fabra.
A https://ja.cat/festesriera teniu el cartell amb els actes abreujats, el programa sencer, la Cançó del Carrer de la Riera i fins les publicacions que movem a les xarxes.
Au, deixeu la pantalla i baixeu al carrer, a compartir diversió amb el barri!

La Comissió de Festes del Carrer de la Riera i Adjacents està formada per veïns del barri o que hi tenen (molt bona) relació. És la responsable d’organitzar les Festes anuals (des del 2013, a finals de maig), juntament amb la Colla de Geganters i Grallers. Les Festes sempre compten amb la Trobada de Gegants, el dissabte a la tarda, que aplega una gran quantitat de colles d’arreu.

A les Festes s’hi programen actuacions, activitats infantils, accions artístiques, xocolatada, vermut, arrossada popular i una cursa de cambrers, i d’altres propostes que van apareixent cada any. També es vetlla per tal que entitats i col·lectius del barri tinguin un espai dintre de les festes. 

La Comissió està oberta a tothom que hi vulgui participar o col·laborar. Us esperem a fer barri!

XARXES

COMISSIÓ DE FESTES DEL CARRER DE LA RIERA I ADJACENTS

Carrer de les Basses, 3

Vic  08500

[email protected]