LLIBRERIA FOSTER & WALLACE

La Llibreria Foster & Wallace som una petita llibreria independent (intentem funcionar segons el nostre criteri literari), catalana (perquè confiem i apostem pels autors i la cultura d’aquest país) i que tenim de tot (per infants i per adults i de tots els temes), que ens agraden els llibres i pensem que la cultura i les humanitats són l’única cosa que ens pot salvar.

Volem ser una llibreria on els nostres clients i clientes, petits i grans, estiguin bé i siguin feliços, amb bons llibres -creiem que no és necessari tenir tots els llibres que es publiquen- i per això hem de fer de filtre perquè el nostre públic estigui còmode i tingui a l’abast una bona selecció.

Un espai on la cultura es troba periòdicament, en llibertat i sense presses quan fem presentacions de llibres, música, club de lectura i matinals infantils de contes pels més petits o es converteix en punt de trobada de lectores i lectors.

Som (o intentem ser) doncs, una llibreria diferent, amb personalitat i que ens movem enmig dels coneixements i l’entreteniment, igual que l’obra del gran David Foster Wallace, un autor que ens agrada molt i que es movia entre l’erudició i la diversió. Així ens agradaria ser.

Fotografies d’Òscar Mata, Eduard Selva,  Marta Prat i Sandra Ortiz

SEGUEIX-NOS

CONTACTE

Carrer de la Riera 20 Baixos
08500 Vic
Barcelona

93 858 88 75
[email protected]