MAVA JOIES & FORJA OSONA

Sóm la fusió de dos oficis artesans, la joieria i l’escultura. Hem creat una petita empresa que ha emprès la seva iniciativa comercial en format de Botiga / Taller que defensa el comerç de proximitat, oferint productes i tallers personalitzats.

La Cristina:

“Em dedico al disseny i creació de joies d’obra única, i alhora exerceixo de professora impartint classes regulars a la Botiga / Taller i monogràfics especialitzats a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic.”

En Jesús:

“Treballo d’escultor realitzant obres de diferents formats principalment amb ferro i bronze, també realitzo tallers de Forja i Fosa.”

Vàrem començar l’any 2015 creant la marca Mava Joies amb una línia de joieria de sèries limitades i peces úniques, que s’exposà al públic al mercat setmanal d’artesans de Vic (on seguim participant actualment) i per tot el territori a través de fires d’artesania, multisectorials, Markets, etc.

L’any 2016 vam crear la marca Forja Osona. Durant tot aquest any vàrem participar en diferents fires i mercats juntament amb demostracions d’ofici per donar a conèixer la nostra marca.

L’Any 2017 iniciàvem la nostra acció comercial amb la Botiga / Taller, on vam rebre els primers encàrrecs personalitzats.

Aquest mateix any s’exposà la nostra obra, una sèrie de deu peces úniques inspirades en la geometria plana, exposades juntament amb els seus esbossos a “Exposició ELEMENTS Joieria i Geometria a la sala Icra de Vic.

Al mateix temps començàvem a experimentar amb la fusió de les dues disciplines, transportant diferents tècniques de Forja a la Joieria i adequant dissenys de joieria per transformar-les en escultures de mig i gran format.

L’any 2018 ens vam decidir a obrir la Botiga / Taller Mava Joies & Forja Osona al Carrer de la Riera, 29 de Vic. On actualment combinem la realització i exposició de les nostres obres, tallers d’iniciació a la joieria, contacte amb els clients per a nous projectes d’Escultura Forja, Fosa i Joieria i venta del producte (joieria, reproduccions arqueològiques, elements de forja clàssica, mobiliari, escultura…)

SEGUEIX A MAVA JOIES

SEGUEIX A FORJA OSONA

CONTACTE

Carrer de la Riera 29 ( Cantonada Plaça Gaudí)

08500 Vic
Barcelona

Cristina 616481719